24 Kasım Öğretmenler Günü´nü Kutladık

2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı Öğretmenler Günümüzü Kutladık.

Törenimiz 23 Kasım 2018 Cuma günü saat 14.00´da okulumuz spor salonunda yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açılış konuşmasını Okul Müdürü Sayın Y. Bilen yaptı. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ş.Şahsüvaroğlu´nun koordinasyonunda öğrenciler programı icra ettiler. Öğrenciler şiirlerini okudu ve konuşmalarını sundular. Öğrencimiz T.Eren  Atatürk’ün öğretmenlere hitabını okudu. 9. Sınıf öğrencilerimiz hazırlamış oldukları orotoryoyu sundular. Müzik öğretmenimiz eşliğinde öğrenciler türküler söyledi. Program sonunda  Tarih öğretmeni E.Atıcı yönetiminde Zeybek Halk Oyunu oynadılar.

Aynı günün akşamında 50. Yıl Mezunları Derneği’nin öğretmenlerimize yönelik organize etmiş olduğu yemek davetine katılım sağlandı.

Programın yapımı ve sunumunda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, ayrıca 50.Yıl Lisesi Mezunları Derneği´ne ve Başkanı H.Özdemir’e teşekkür ederiz.

Yayın: 26.11.2018 - Güncelleme: 27.11.2018 09:30 - Görüntülenme: 149