2017 ÇANKAYA MESLEKİ ve TEKNİK EĞİTİM ALAN TANITIM GÜNLERİ

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı “Meslekî ve Teknik Eğitimi Tanıtım Fuarı”, 17-18.05.2017 tarihlerinde, Balgat Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kapalı spor salonunda yapıldı.

Okulumuz Fuarda Sağlık Hizmetleri Alanının Tanıtımını gerçekleştirmiştir.

Fuarın açılışına, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan açılış töreninde konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel, meslekî eğitimin ülkemiz için çok önemli olduğunu vurgulayıp meslek liselerinin ekonomik gelişme için ihtiyaç duyulan elemanları yetiştiren kurumlarımızın başında geldiğini belirtti.

“Gençlerimizin geleceğe daha bilinci olarak bakabilmesi için hazırlanan bu fuara emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diyen Mustafa Özel, okulumuzun standını da gezip görevli 12 . sınıf Anestezi ve Reaminasyon öğrencileri ile tanıtım çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Fuarın ikinci günü Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitimden sorumlu  Şube Müdürü Hüseyin ÜNLÜ standımızı ziyaretlerinde Sağlık Hizmetleri Alanı eğitimi ve İşletme Beceri Eğitimi  hakkında standımızda bir süre sohbet etti. Görevli  12/D sınıfı öğrencileri Oruçhan EMEKTAR, V. Baran BAKIR, Enise KABASAKAL, Zelal AKKAŞ fuarı gezmeye gelen ortaokul öğrencilerine Alanı ve Mesleki Ortaöğretimi tanıtıp  onlardan gelen çeşitli soruları cevaplandıararak karar verecekleri ortaöğretim programları hakkında bilgi edinmelerine    yardımcı oldular. Öğrencilerimiz arkadaşlarına ilgi ve yakınlık ile rehberlik yaptılar. Fuarda idareci ve öğretmenlerimiz de “ Tanıtım Ekibi” olarak okulumuzu ve Alanı en etkili şekilde tanıtma amacı ve  çabası ile 2 gün stantta bulunarak  öğrencilere destek oldular.

Fuarda mehteran ve halkoyunları gösterileri yapıldı. Başarılı öğrencilere ödülleri ve plaketleri verildi. Fuara, on dokuz Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi alan tanıtımları ile katılmıştır. Emeği geçen okul personeli ile çalışanlarına ve Tanıtım Ekibine teşekkür ederiz.

Yayın: 26.05.2017 - Güncelleme: 26.05.2017 13:31 - Görüntülenme: 257